Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Moottoripyörät ja mopot

Huollamme moottoripyörät ja mopot Salossa

Huoltokorjaamo Saari on valtuutettu merkkikorjaamo

Määräaikaishuollot ovat turvallisen ja mukavan moottoripyöräilyn ja mopoilun edellytys. Valmistajien huoltosuosituksista kannattaa siis pitää kiinni. Me suoritamme määräaikaishuollot nopeasti ja luotettavasti.

Määräaikaishuoltojen lisäksi teemme kaikki korjaus- ja huoltotoimenpiteet mopoille ja moottoripyörille. Olemme Honda, Kawasaki ja Suzuki moottoripyörien valtuutettu merkkikorjaamo.  Pienempien kaksipyöräisten puolella huollamme ja korjaamme Aprilia, DerbiDracHonda, Peugeot, PiaggioSYM ja Vespa mopot ja skootterit valtuutetun merkkikorjaamon tarjoamalla laadulla. Huollamme myös muita merkkejä, kuten Yamaha, pitkäaikaisella kokemuksella.

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut moottoripyörille ja mopoille

Korjausten ja huoltojen lisäksi saat meiltä mm. Dunlop, Metzeler, Michelin ja Pirelli renkaat katupyöriin ja mopoihin sekä mönkijöihin.

Tarjoamme talvisäilytystä mopoille ja moottoripyörille

Tarvitsetko säilytyspaikkaa moottoripyörällesi tai mopollesi talvella. Tuo menopelisi säilöön Huoltokorjaamo Saaren lämpimiin tiloihin. Säilytykseen sisältyy pesu ja akun lataus. Keväällä huollamme ajoneuvosi lähtövalmiiksi sopimuksen mukaan.

Olemme kokenut mp- ja mopoautojen kolarikorjausten erikoisosaaja, ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa laskuttaen useimmiten suoraan vakuutusyhtiötäsi liikennevahingon sattuessa.

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency