Autohuolto

Kuulumme laajaan AD- Finlandin autokorjaamo-, autohuolto- ja autovaraosaketjuun. Meiltä saat laadukkaat huollot, korjaukset ja varaosat autosi merkistä ja vuosimallista riippumatta. Lue lisää »

Moottoripyörät ja mopot

Huoltokorjaamo Saari on valtuutettu merkkikorjaamo monille moottoripyörä- ja mopovalmistajille. Teemme laadukkaat korjaustyöt määräaikaishuolloista kolarikorjauksiin. Lue lisää »

Mopoautot ja mönkijät

Huoltokorjaamo Saari huoltaa ja korjaa mopoautot ja mönkijät kuntoon. Meiltä saat kaikki laadukkaat korjauspalvelut määräaikaishuolloista rengastöihin. Lue lisää »

Autohuolto »

Moottoripyörä-, scootteri- ja mopohuolto »

Mopoautot ja mönkijät »

Perämoottori »

Varaa huolto »

Osaavaa autohuoltoa Salossa

Huoltokorjaamo Saari huoltaa ja korjaa ajoneuvot pakettiautoista vesijetteihin

Huoltokorjaamo Saari on Salossa toimiva korjaamoalan ammattilainen. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla ja asiaankuuluvilla laitteilla kaikki henkilö- ja pakettiautot, mopoautot, mönkijät, moottoripyörät, mopot ja Honda perämoottorit.

ADKuulumme valtakunnalliseen AD- autohuoltoketjuun, joka on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelutaan ja laadukkaasta työstään. Kolmen hengen yrityksemme on perustettu vuonna 2011. 


Olemme kaksipyöräisten, sekä mönkijöiden ja mopoautojen valtuutettu merkkikorjaamo, jo yli 20 vuoden ajan. Teemme yhteistyötä samassa kiinteistössä toimivan moottoripyörätalon kanssa.

Meiltä saat kaikki korjaus- ja huoltopalvelut saman katon alta

Huollamme ja korjaamme asiantuntemuksella kaikenmerkkiset henkilö- ja pakettiautot, 2-pyöräiset ja muut pienajoneuvot. Kun tuot ajoneuvosi meille, voit olla varma, että siihen käytetään vain alkuperäisiä, luotettavien valmistajien laatuosia.

Olemme kokenut mp- ja mopoautojen kolarikorjausten erikoisosaaja, ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa laskuttaen useimmiten suoraan vakuutusyhtiötäsi liikennevahingon sattuessa.

Huoltovaraus helposti netissä

Huoltoajan varaus on todella helppoa, sillä voit varata huollon kätevästi netissä ja nauttia paikan päällä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta ilman pitkiä jonotusaikoja.

Varaa huolto tästä!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *